ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ διανύοντας επί 40 και πλέον έτη μία δυναμικά ανοδική πορεία στο χώρο των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθίσταται πλέον σημείο αναφοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Η πορεία του Ομίλου ξεκινά το Νοέμβριο του 1976, όταν ο Δημήτριος Θωμόπουλος ιδρύει στην Αθήνα την εταιρεία «ΤΥΡΙΝΘΟΣ», η οποία εν συνεχεία το 1996 μετονομάζεται σε «ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε».

Το 2004 ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ μετακομίζει και εγκαθίσταται σε νέες, σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εκτάσεως 3.000 τ.μ. στην περιοχή του Κορωπίου, γεγονός που του προσφέρει τη δυναμική βάση για την περαιτέρω ανοδική του πορεία.

Το 2013 εξαγοράζει και εντάσσει στο δυναμικό του ένα σύγχρονο συσκευαστήριο τυποποίησης τυριών, ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά, ιδρύει εταιρεία διανομής προϊόντων – ΔΙΑΤΥΠ Α.Ε.Β.Ε.  στη Μικρή Λιανική της Αθήνας, με πελατολόγιο 2.000 περίπου σημεία (καταγραφή 2015).

Το 2014 αγοράζει μέσω συγχώνευσης την εταιρεία Rama Foods Α.Ε και δημιουργεί υποκατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις εκτάσεως 10.000 τ.μ., διευρύνοντας έτσι τη δραστηριότητα του στην αγορά των τυροκομικών προϊόντων και αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών.

Το Μάιο του 2015 στο πλαίσιο βελτιστοποίησης της εταιρικής διαχείρισης και παροχής κορυφαίων υπηρεσιών στους συνεργάτες του, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία πιστοποιήσεων TŪV  AUSTRIA  HELLAS ανανεώνει την Πιστοποίηση του Ομίλου σε ISO 22000:2005.

 Διαθέτοντας αυξανόμενα πολύτιμη εμπειρία, γνώση και απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και στη διαρκή εξυπηρέτηση των πελατών του με άριστα σε ποιότητα προϊόντα, θέτοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης αγοράς.

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ διανύοντας επί 40 και πλέον έτη μία δυναμικά ανοδική πορεία στο χώρο των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθίσταται πλέον σημείο αναφοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Η πορεία του Ομίλου ξεκινά το Νοέμβριο του 1976, όταν ο Δημήτριος Θωμόπουλος ιδρύει στην Αθήνα την εταιρεία «ΤΥΡΙΝΘΟΣ», η οποία εν συνεχεία το 1996 μετονομάζεται σε «ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε».

Το 2004 ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ μετακομίζει και εγκαθίσταται σε νέες, σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εκτάσεως 3.000 τ.μ. στην περιοχή του Κορωπίου, γεγονός που του προσφέρει τη δυναμική βάση για την περαιτέρω ανοδική του πορεία.

Το 2013 εξαγοράζει και εντάσσει στο δυναμικό του ένα σύγχρονο συσκευαστήριο τυποποίησης τυριών, ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά, ιδρύει εταιρεία διανομής προϊόντων – ΔΙΑΤΥΠ Α.Ε.Β.Ε.  στη Μικρή Λιανική της Αθήνας, με πελατολόγιο 2.000 περίπου σημεία (καταγραφή 2015).

Το 2014 αγοράζει μέσω συγχώνευσης την εταιρεία Rama Foods Α.Ε και δημιουργεί υποκατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, εκτάσεως 10.000 τ.μ., διευρύνοντας έτσι τη δραστηριότητα του στην αγορά των τυροκομικών προϊόντων και αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών.

Το Μάιο του 2015 στο πλαίσιο βελτιστοποίησης της εταιρικής διαχείρισης και παροχής κορυφαίων υπηρεσιών στους συνεργάτες του, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία πιστοποιήσεων TŪV AUSTRIA HELLAS ανανεώνει την Πιστοποίηση του Ομίλου σε ISO 22000:2005.

Το 2016 εγκαινιάζει την είσοδό του στην παραγωγή, αποκτώντας το παραδοσιακό τυροκομείο Δομοκού.

Διαθέτοντας αυξανόμενα πολύτιμη εμπειρία, γνώση και απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και στη διαρκή εξυπηρέτηση των πελατών του με άριστα σε ποιότητα προϊόντα, θέτοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης αγοράς.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Κύλιση στην Αρχή